Mexické tortilly s fazolovou směsí a sojovým masem.
Postup
1.
Do vroucí vody s jednou kostkou zeleninového bujonu dáme vařit sáček sójových kostek. Vaříme podle návodu na sáčku.
2.
Na pánvičce si osmažíme na oleji cibuli na kostičky. Přidáme na kostičky nakrájený papriky a rajčata, osolíme, opepříme a pomaličku dusíme do změknutí.
3.
Následně přidáme zcezené červené fazole, celou plechovku bílých fazolí v tomatě, kukuřici a uvařené a okapané sójové kostky.
4.
Krátce povaříme a servírujeme na tortilly, které posypeme petrželkou nebo pažitkou a semínky sezamu.
Ingredience
| Tortilly | 4 ks |
| sojové kostky | 300 g |
| cibule | 1 ks |
| paprika | 2 ks |
| rajčata | 250 g |
| Červené fazole v plechovce | 400 g |
| Bílé fazole v tomatě v plechovce | 400 g |
| Kukuřice v plechovce | 3 lžíce |
| zeleninový bujón | 1 kostka |
| olej | |
| sezamová semínka | |
| petrželka nebo pažitka | |
| sůl | |
| pepř |
množství pro
4 osoby
doba přípravy